De Kristal

Over een niet goede Reiki inwijding

 

Ik vraag mij af hoe het mogelijk is om een verkeerde Reiki inwijding te ontvangen,ik ben nu al meerdere mensen tegen gekomen die een niet goed inwijding hebben gekregen en die er energetisch gezien verschrikkelijk aan toe waren, hetgeen leidde tot heel vervelende symptomen.

 

Totaal uit balans na de inwijding(en)
Een letterlijk rotgevoel van niet  in je vel zitten
Niets kunnen met de nieuw verkregen "energie"
Vlagen waarbij het evenwicht letterlijk ontbreekt
Zo ziek zijn dat je feitelijk niets meer kan (na de inwijding)

 

Dit is zo'n beetje de hoofdmoot van de soort symptomen.
Ik heb inmiddels vele personen over de vloer gehad met dit soort problemen na een "niet optimale inwijding"
Na een correcte "herinwijding" waren - zonder ook maar één uitzondering de problemen voorbij en had men de "correcte aansluiting".

Het is zelf zo dat ik nu iemand tegen ben gekomen die zegt van sinds die inwijdingen ging het niet alleen fout met mij, maar ook met mijn man en kinderen schreeuwen brullen tieren

 

Deze mevrouw heb ik opnieuw ingewijd op woensdag avond en ze schreef me het volgende:
Hoi Carla,
Het gaat hier echt geweldig, vanaf donderdagochtend is het hier allemaal vrolijk, de kinderen zijn geweldig. Echt waar en dat allemaal door verkeerde reiki inwijding. De reiki heb ik even een plaatsje moeten geven deze keer, mijn hele lichaam en ziel is echt als herboren. En dat gevoel heb ik echt heel lang al niet meer gehad, ik ben letterlijk bevrijd uit mijn eigen lichaam. En het klinkt misschien raar maar ik heb dat even moeten accepteren en tot rust moeten komen. Maar we zijn hier eindelijk na jaren van geschreeuw en getier tegen elkaar, eindelijk allemaal tot elkaar gekomen.

Liefs M,M

 

En ik vraag me dan toch af wat gebeurt er tijdens zo`n inwijding.

En dat heeft niets met het zuiverings proces te maken.

Mensen ga op je gevoel af, laat je niet zomaar inwijden in Reiki, bij sommige site lees je gewoon dat ze op een middag zoveel mogelijk mensen willen inwijden en gratis, ga daar niet zomaar op in want in een hoop gevallen gaat er iets mis vreselijk mis.

Liefde en Licht Carla

 


 


 

 

 

 

Top