De Kristal

 

Reiki inwijding op afstand met certificaat.

 

Inwijdingen op afstand hebben voor mij en voor de cursist een grote voordeel,voor mijzelf is het zo dat ik geen uren vrij hoef te maken, en voor de cursist is het fijn dat ze gewoon thuis kunnen blijven in hun vertrouwde omgeving.

Door Reiki te doen groei(ontwikkel) je natuurlijk zowel persoonlijk als spiritueel, en ieder krijgt precies wat voor hem/ haar het best is.

En iedereen ontwikkeld zich toch op zijn/haar manier daar zijn geen regels voor.
En als u besluit om Reiki op afstand te doen, dan hebben we toch eerst telefonische contact om kennis met elkaar te maken want het moet wel goed voelen, zowel bij de gene die Reiki wil doen als van de gene die de Reiki inwijding geeft.

 

Hoe ben ik begonnen met Reiki inwijdingen op afstand?
De eerste keer was dat een vriendin van mij belde en die magnetiseerde,en die hield de hoofdpijn vast van degene die ze behandeld had,we spraken zo over Reiki dat dat wel goed voor haar zou zijn zodat ze geen klachten van andere bij zich zou houden.

Nou ze had er over nagedacht en wilde wel Reiki 1e graag gaan doen.
ik kreeg door van mijn Gids echt letterlijk ''doe haar maar op afstand''
ik dacht ja dat zal, maar goed ik zeg dat tegen haar en dat leek haar een goed idee, ook omdat ze zover weg woonde.
We hebben toen een afspraak gemaakt waneer het zou gebeuren en zo is ze ingewijd in de Reiki 1e 2e en 3e graad op afstand en ze doet het als Reikimaster heel erg goed.
Nu vind ik het niet meer vreemd dat ik afstands inwijdingen geef,want Meester Usui schijnt zelf ook op afstand te hebben ingewijd.

 

Ik wil ook even erbij vertellen dat ik niet iedereen maar zoinwijd in Reiki, er zijn een aantal masters die het daar nietmee eens zijn, want die vinden dat degene die Reiki inwijding wil doen daar zelf verantwoordelijk voor is.

 

Ik zelf vind dat ik daar als Master ook verantwoordelijk voor ben, als mijn gevoel zegt, op het moment dat iemand zich bij mij aanmeld voor Reiki inwijding, "nee zegt" dan doe ik het niet want daar is dan een reden voor.

 

Het kan zijn dat degene die zich aanmeld nog met problemen zit waardoor het niet verstandig is,daar zal dan ook over gesproken worden,want besef wel dat je door een inwijding ook heel gevoelig kan worden en als je dan met problemen al zit die nog opgelost ofwel losgelaten moeten worden dat je dan in de war kunt raken.

En het kan ook zijn dat het gewoon niet klikt tussen elkaar want dat is ook heel belangrijk.

Ik ben er van overtuigt dat degene die een Reiki master zoekt de master tegen komt, die voor  hem/haar goed is.

 

Voor verdere informatie over een inwijding op afstand kunt mij bellen of mailen.

 

 

 

 

 c.vanmaanen@planet.nl

 

 

 

Top